Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dragnea, reacție dupa ce Timmermans l-a făcut PRAF
WhatsApp
Prima reacție a lui Liviu Dragnea, după ce Frans Timmermans a spus că liderul PSD "nu crede ce vorbește".

Liviu Dragnea a avut, luni, o primă reacție după ce Frans Timmerman a spus, într-un interviu în Politico, că liderul PSD România "nu crede ceea ce spune".

"Poftim? Sincer, n-am citit. Și daca n-am citit mă abțin foarte tare să comentez. Eu știu ce am discutat. Am avut o discuție lungă și, după părerea mea bună. Fiecare a înțeles de la celălalt ce-și dorește. Am convenit ca în perioada următoare să avem discuții și să nu mai existe informații nereale care să circule de la unul la altul. Ce spuneți dumneavoastră, n-am citit și îmi vine greu să cred", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea ”vrea să discute cu noi, nu vrea să părăsească familia socialiștilor, vrea ca posibilele neînțelegeri să fie rezolvate. În următoarele săptămâni vom vedea dacă putem face asta”, a spus Frans Timmermans pentru publicația Politico.

De asemenea, Timmermans a declarat că va discuta cu guvernul Dăncilă săptămâna viitoare în ceea ce privește relația Comisiei Europene cu România. ”Nu știu ce se va întâmpla. Totodată, nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel