Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dragnea, noi ATACURI la Iohannis: "Nu are nicio idee bună!". ULTIMA ORĂ
WhatsApp
Liviu Dragnea a făcut, luni, o serie de declarații la Parlament, după întâlnirea cu Tăriceanu.

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu şi Liviu Dragnea, au avut o întâlnire luni, la Palatul Parlamentului. Tăriceanu a venit la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a avut o întâlnire, la rândul său, cu Dragnea.

"Am discutat un subiect foarte important şi anume Fondul Suveran de Investiţii, care trebuie operaţionalizat. Mai este de adoptat hotărârea de Guvern care este deja pusă în transparenţă şi am convenit amândoi ca în zilele următoare - miercuri sau joi - să avem o întâlnire în coaliţie cu doamna prim ministru şi cu ministrul de Finanţe pentru a stabili exact, pentru ultima dată, care sunt societăţile care vor intra în Fond şi data când va fi adoptată HG. Este un motor de dezvoltare foarte important, este o sursă de investiţii importantă pentru România şi trebuie pornit foarte repede", a afirmat Dragnea, la Parlament.

Despre numirile de miniștri:

"Am discutat cu domnul Toader. Maine seara vor fi transmise noile nume. Domnul Iohannis nu are nici o idee bună. Propunerile vor fi stabilite în CeX-ul PSD. Eu stiu că doamna premier l-a sunat pe Iohannis de foarte multe ori, a spus Dragnea. 

Despre revocarea lui Augustin Lazăr

Întrebat dacă la această şedinţă a coaliţiei s-ar putea discuta şi despre o eventuală sesizare la CCR în cazul revocării procurorului general Augustin Lazăr; Dragnea a răspuns: "Nu, nu ar putea, pentru că eu şi domnul Tăriceanu suntem interesaţi de Fondul de dezvoltare. Nu am discutat subiectul ăsta şi nici nu am de gând să discut miercuri sau joi când va fi şedinţa coaliţiei".

Despre Laura Codruța Kovesi:

"Este treaba ei. Resping categoric informația că eu aș fi în spatele chemării lui Kovesi la Parchetul General. Nu mă interesează ce face Kovesi".

Despre lista la candidaților la alegerile europarlamentare 

Lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare va fi finalizată în perioada 15 - 20 martie, a anunţat luni liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Întrebat când va fi finalizată lista candidaţilor pentru europarlamentare, Dragnea a spus că până la data de 20 martie.

"15-20 martie o să finalizăm lista", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Dragnea a fost întrebat dacă va exista o listă separată faţă de ALDE. "Nu am discutat în Comitetul Executiv"', a adăugat liderul PSD. 

În curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel