Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două secretare de stat din Guvernul Dăncilă se JUDECĂ după un SCANDAL de la o ședință PSD
WhatsApp
Două doamne din PSD care ocupă funcții la vârf în Guvernul Dăncilă se vor prezenta în fața unui judecător, una dintre ele reclamând-o pe cealaltă pentru că i-a încălcat „dreptul la onoare”, informează Ziare.com.

Astfel, Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a dat-o în judecată pe colega sa Aurelia Drăghici, directorul Agenției pentru Egalitatea de șanse (funcție cu rang de secretar de stat).

Dosarul civil a fost înregistrat în data de 30 ianuarie 2019, la Judecătoria Sectorului 2, precizează sursa citată, iar portalul instanțelor confirmă înregistrarea acțiunii civile.

Citește și Firea, SCANDAL la Teodorovici în birou: Nu toți au VILE

Jurnaliștii de la Europa Liberă au aflat pe surse că dosarul este rezultatul unui scandal care ar fi avut loc într-o ședință a PSD Sector 2, ședință în timpul căreia Drăghici ar fi folosit „un limbaj deplasat” față de Nassar.

Chiar dacă nu vrut să dea mai multe detalii despre cearta din ședință, Rodica Nassar a declarat pentru Europa Liberă că speră că până la urmă disputa „să fie rezolvată în interiorul partidului” și Aurelia Drăghici „să-și ceară scuze”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel