Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două românce recent venite din Italia, transportate la spital cu izoleta
WhatsApp
Două femei de 30, respectiv 56 de ani, care au sunat la 112, au fost transportate cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare, a informat, astăzi, reprezentantul CJSU Maramureş, Dan Bucă.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit acestuia, cele două persoane prezintă simptome precum febră, tuse seacă, durere în gât. Ambele persoane erau venite din Italia şi se aflau în izolare la domiciliu. Celor două femei le-au fost recoltate probe care vor fi trimise la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Conform aceleiaşi surse, în judeţul Maramureş funcţionează şase centre de carantină în care se află internate 17 persoane.

De asemenea, în cursul dimineţii de miercuri, Poliţia Rutieră Baia Mare a organizate filtre pe principala cale de comunicaţie între judeţul Maramureş şi Satu Mare pentru a identifica mai multe maşini care au intrat în ţară prin PTF Peste, judeţul Satu Mare, autovehicule care trebuiau conduse spre locul de carantină pentru că judeţul Satu Mare nu mai deţine locuri în centrele sale.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Maramureş, cetăţenii care trebuie să intre in carantină sunt din judeţele Maramureş, Cluj şi Republica Moldova.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel