Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dosarul accidentului în care a fost implicată mașina lui Lucian Bode a fost clasat
WhatsApp
Dosarul accidentului în care a fost implicată mașina lui Lucian Bode a fost clasat de Secția Parchetelor Militare din Parchetul General.
gov.ro

Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General a dispus clasarea dosarului penal în care au fost efectuate cercetări în legătură cu accidentul auto produs în august 2020 în care a fost implicat autoturismul cu care circula Lucian Bode, la acea vreme ministru al Transporturilor în Guvernul Orban, au confirmat, pentru AGERPRES, oficiali din Parchetul General.

Iniţial, dosarul a fost deschis de procurorii din Piteşti, care l-au trimis apoi la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, după care a fost preluat de Secţia Parchetelor Militare, din dispoziţia procurorului general Gabriela Scutea.

Procurorii militari s-au ocupat de acest caz deoarece şoferul care conducea maşina în care se afla ministrul Bode este angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază.

Pe 30 august 2020, autovehiculul în care se afla Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş.

Din primele cercetări a rezultat că autoturismul marca Volkswagen Touareg în care se afla ministrul a intrat pe contrasens şi a lovit un alt vehicul care circula regulamentar. În urma evenimentului rutier au fost răniţi şoferul maşinii care circula regulamentar şi o pasageră, ambii de cetăţenie poloneză.

Conform unor imagini filmate de un motociclist aflat în trafic, maşina în care se afla Bode, având semnalele acustice şi luminoase pornite, a intrat pe contrasens şi a depăşit o coloană de maşini, deşi drumul era marcat cu linie continuă. La scurt timp, maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus şi s-a oprit într-un gard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel