Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doi români, acuzați de ucidere din culpă după ce i-au vândut droguri unui tânăr care a murit
WhatsApp
Doi bărbați din Brașov au fost arestați preventiv, fiind acuzați de trafic de droguri de mare risc și ucidere din culpă. Cei doi i-ar fi vândut, în februarie, substanțe psihoactive unui tânăr de 21 de ani, care a murit ulterior la spital.

Potrivit IPJ Brașov, din cercetări a reieșit că, în februarie 2021, un tânăr de 21 ani, din Brașov, ar fi fost transportat, în stare gravă, la o unitate medicală, iar, după 5 zile, a murit. În urma efectuării autopsiei, a rezultat faptul că între decesul tânărului și consumul de substanțe psihoactive ar fi existat o legătură directă de cauzalitate, spun polițiștii.

Substanțele psihoactive i-ar fi fost vândute tânărului de un bărbat de 31 de ani, din județul Mureș. Împreună cu un alt bărbat, tot de 31 de ani, din Brașov, acesta ar fi vândut substanțe psihoactive către un număr foarte mare de consumatori, printre care și minori.

Duminică, cei doi bărbați au fost duși la audieri, asupra lor fiind descoperite mai multe pliculețe cu fragmente vegetale, de culoare maro, pregătite pentru comercializare.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Brașov a dispus măsura arestării preventive a acestora. Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri de mare risc, operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel