Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Doctoriță din Huși, filmată în timp ce se juca pe telefon și ținea pacienții la ușă: "Poți să aștepți și trei ore. Dacă ești obraznic, te trimit în altă parte" - VIDEO
WhatsApp
O doctoriță din Huși care se juca pe telefon în loc să consulte pacienții s-a enervat teribil când a văzut că e filmată și chiar a trecut la amenințări.
Doctorița din Huși care se juca pe telefon, în loc să consulte pacienții (Sursa foto: captură Youtube)

O doctoriță care de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost filmat în timp ce se juca pe telefon. Când bărbatul care a filmat-o i-a reproşat că se joacă în timpul gărzii, în timp ce pacienţii aşteaptă la uşă şi se simt rău, femeia a reacţionat ridicând vocea, spunându-i acestuia că, dacă este "obraznic", să meargă în altă parte. Ea strigă la bărbat şi îl ameninţă că, dacă va continua să îi reproşeze, va chema Poliţia.

În imaginile postate pe Facebook de un bărbat, altul decât cel care a realizat filmările, pacientul care a înregistrat-o pe doctoriţă în timp ce se joacă pe telefon le aminteşte cadrelor că aşteaptă de o oră în urgenţă, moment în care i se răspunde: „aşteptaţi un pic!", potrivit Știrile ProTV.

Doctorița i-a amenințat pe pacienți că îi trimite la alt spital

 

"Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?", spune bărbatul.

În acel moment, medicul filmat în timp ce se juca pe telefon intervine şi îl ceartă pe pacientul nemulţumit că aşteaptă de prea mult timp, alături de alţi bolnavi.

"Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acu la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu...”, îi spune pacientului doctoriţa, aflată în scaun cu rotile şi având telefonul în mână.

Medicul reacţionează şi când pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră: ”Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”

Când bărbatul îi reproşează că se juca în timpul gărzii, femeia devine mai irascibilă.

„Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul.

Medicul a admis că nu ştie care este pacientul care trebuie transferat la Iaşi, arătând doar că aceasta „s-a intoxicat şi poate să moară”. „Tu poţi să mori?” i-a spus medicul bolnavului.

 

Dotorița a amenințat că va chema Poliția

 

Când bărbatul spune că aşteaptă de o oră, medicul i-a replicat că, anterior, spusese că aşteaptă de jumătate de oră şi i-a vorbit şi despre „culoarea” bărbatului, moment în care pacientul i-a replicat: ”şi noi suntem salariaţi asiguraţi”.

În cele din urmă, medicul a început să strige: „Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem Poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

Pe parcursul întregului dialog, în imagini se vede o femeie aflată într-un scaun, care se simte rău şi care este ajutată, cel mai probabil, de un aparţinător care îi sprijină capul.

Bărbatul care a postat imaginile a explicat că medicul a vorbit despre culoarea pielii bărbatului care îi reproşa că se joacă pe telefon, în loc să ajute pacienţi.

Internauţii au reacţionat la postări. Unul dintre ei susţine, într-un mesaj postat pe internet, că medicul are rezervată o cameră în spital, mănâncă acolo şi are o îngrijitoare care o spală şi o plimbă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
ParintiSiPitici.ro
20 sep 2023, 13:22
DCBusiness.ro
20 sep 2023, 23:36
DCMedical.ro
20 sep 2023, 13:51
DCNews.ro
20 sep 2023, 19:06
RadioDCNews.ro
19 sep 2023, 23:14
DefenseRomania.ro
13 aug 2023, 13:54
Astrosens.ro
15 sep 2023, 17:53
Spectacola.ro
20 sep 2023, 22:42
DCNews.ro
20 sep 2023, 19:06
Astrosens.ro
15 sep 2023, 17:53
DCMedical.ro
20 sep 2023, 13:51
Spectacola.ro
20 sep 2023, 22:42
DCBusiness.ro
20 sep 2023, 23:36
RadioDCNews.ro
19 sep 2023, 23:14
DefenseRomania.ro
13 aug 2023, 13:54
ParintiSiPitici.ro
20 sep 2023, 13:22