Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dieta cu ciocolată. Cel mai gustos regim alimentar, care se scapă de 7 kilograme în doar două săptămâni 
WhatsApp
Dieta cu ciocolată promite iubitorilor de dulce că vor scăpa de 7 kilograme în doar două săptămâni. Regula dietei este simplă. Atunci când ne propunem să slăbim şi să renunţăm la dulciuri, simţim cea mai mare poftă de ciocolată. Autoarea Dietei cu ciocolată, Sally Ann Voak, promite că putem scăpa de 7 kilograme în doar două săptămâni.
dieta cu ciocolata

Dieta cu ciocolată. Fiecare dietă va începe cu eliminarea consumului de ciocolată timp de o săptămână. Acest lucru le va permite celor care vor urma dieta să îşi controleze dorinţa de ciocolată. După această săptămână, fiecare plan de dietă va conţine o cantitate de ciocolată zilnică.

Dieta cu ciocolată. Fiecare dietă va începe cu eliminarea completă a consumului de ciocolată timp de o săptămână. Acest lucru le va permite celor care vor urma dieta să îşi controleze dorinţa de ciocolată. După această săptămână, fiecare plan de dietă va conţine o cantitate de ciocolată zilnică. Regimul permite consumul a 1000 de calorii pe zi în prima săptămână şi 1200-1300 de calorii pe zi începând cu a doua. În cazul bărbaţilor, sunt permise până la 1500 de calorii pe zi. Planul variază în funcţie de categoria de dependenţă de dulce, dar, în general, acesta include: 250 de calorii la micul-dejun, una sau două mese mici cu aproximativ 300 de calorii şi o masă principală, cu aproximativ 400 de calorii. În prima săptămână, porţia de ciocolată permisă este de 50-300 calorii pe zi.

Dieta cu ciocolată. Mâncăruri recomandate în timpul dietei: Legumele cu un număr scăzut de calorii (varză, morcov, conopidă, ţelină, broccoli, dovlecel, castravete, etc) , sunt permise în cantităţi nelimitate. De asemenea, sunt permise şi lactatele uşoare, cum ar fi laptele scăzut în grăsime. Cafeaua trebuie, totuşi, înlocuită cu un ceai (negru, verde, etc).

Dieta cu ciocolată. Consumă ciocolata dimineața. Ciocolata consumată la micul dejun te poate ajuta să slăbești cu până la 18 kilograme. Specialiștii susțin că, atunci când vrei să slăbești rapid, cea mai mare greșeala pe care o poți face este să te bazezi pe o dietă restrictivă, din care să elimini complet dulciurile.Procedând astfel, apetitul tău poate deveni incontrolabil. Așadar, consumă fără grija ciocolata la micul dejun pentru ca toate proteinele și zaharurile vor fi arse pe parcursul zilei.

 

Dieta cu ciocolată. Meniul unei zile 

 

Varianta 1

Mic dejun: o banană, un baton de cereale și 2 pătrățele de ciocolată, ceai verde
Gustare: o mână de căpșune
Prânz: cremă de legume, 100 grame carne de vită sau pui la grătar cu legume, opțional salată verde
Gustare: o ciocolată neagră mică
Cina: paste integrale cu legume (150 grame)

Varianta 2

Mic dejun: un bol mediu de fulgi de ovăz cu lapte, 2 pătrățele de ciocolată, ceai verde
Gustare: un kiwi
Prânz: grătar de curcan (100 grame), salată verde și orez integral
Gustare: 2 cuburi de ciocolată neagră
Cina: 2 felii de brânză de capră și un castravete

 

Dieta cu ciocolată. Pro și contra. Dacă speri să găseşti o dietă care îţi va permite să mănânci ciocolată toată ziua şi, în acelaşi timp, să scapi de kilogramele în plus, vei fi dezamăgită! „Dieta cu ciocolată” este o dietă bazată pe calorii puţine, alimente scăzute în grăsimi şi o porţie mică de ciocolată pe zi.  Persoanele care urmează acest plan vor pierde kilogramele în plus, datorită combinaţiei de exerciţii şi calorii foarte puţine dar, pe termen lung, această dietă nu este cel mai bun mod de slăbire pentru majoritatea persoanelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel