Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă, îndemn pentru Klaus Iohannis la consultările cu AUR: „Să-și ia un costum special!“
WhatsApp
Avocata Diana Șoșoacă, proaspăt aleasă senator AUR, îi cere președintelui Klaus Iohannis să poarte costum special la consultările de astăzi de la Cotroceni, când seva întâlni pentru negcierile cu partidul din care face parte. 
diana sosoaca

Diana Șoșoacă, senator ales în noul Parlament, a anunțat că nu va accepta să fie testată pentru COVID-19. Aceasta face parte din delegația AUR care va fi prezentă la Cotroceni pentru consultările cu președintele privind desemnarea noului premier al României.

 Luni, 14 decembrie, au fost programate consultările între președintele Klaus Iohannis și liderii partidelor parlamentare care vor fi reprezentate în Legislativ în urma alegerilor din 6 decembrie. Din delegaţia AUR fac parte George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tanasă și Diana Şoşoacă.

Proaspătul viitor parlamentar AUR Diana Șoșoacă îi cere preşedintelui să-şi ia măsuri de securitate dacă vrea consultări, pentru că, susține aceasta, nu poate fi obligată să facă testul rapid de COVID-19 înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis.

Diana Șoșoacă: „Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test COVID-19“

 

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test COVID-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test. Nici George Simion nu știa. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine.

Iar domnul președinte Iohannis să facă consultările online dacă se teme. Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, a declarat, duminică seară, Diana Șoșoacă, senator ales în noul Parlament, la un post de televiziune.

Diana Şoşoacă s-a remarcat în ultimele luni prin poziția anti-mască, participând la mai multe proteste împotriva purtării măștii de protecție, organizate, alături de alți membri AUR, în Capitală și alte orașe din țară, potrivit Realitatea PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel