Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă: „Îmi voi lua permis de port-armă!”
WhatsApp
Senatorul Diana Șoșoacă anunnță că a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că a fost bătută: Șoșoacă: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop”.
Diana Șoșoacă: „Îmi voi lua permis de port-armă!”

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, spune Diana Șoșoacă.

Ea afirmă că a depus plângere penală împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” și a doi angajați ai Senatului.

 

Diana Șoșoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament

 

Diana Șoșoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat. Scandalul a pornit după ce președintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Senatoarea a intrat cu forța în sală, păzită de doi angajați ai Senatului, și a susținut că „s-a dat ordin să fie bătută“.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel