Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă dă în judecată Ministerul Sănătății, DSP București și Senatul României
WhatsApp
Luni seară, Diana Șoșoacă a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că va da în judecată Ministerul Sănătății, DSP București și Senatul României pentru că i-au făcut publică adeverința meedicală pe care aceasta o obținuse de la medicul de familie pentru a fi scutită de la purtarea măștii de protecție.
Sursa foto: captură Antena 3

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a declarat, luni, că aşteaptă verificările solicitate de Senat în privinţa adeverinţei medicale a senatoarei Diana Şoşoacă, prin care este exceptată de la purtarea măştii de protecţie.

„Sunt foarte mulţi oameni care au o problemă cu purtarea măştii, o problemă medicală. Doamna Şoşoacă are o problemă medicală şi are o adeverinţă în acest sens. Aşteptăm toate verificările. Eu am o mască şi am dat tuturor colegilor mei măşti similare făcute de un producător român. Important e să promovăm produsele româneşti şi să mai producem ceva în ţară", a afirmat Simion.

Întrebat dacă o va sancţiona pe Diana Şoşoacă în cazul în care, în urma verificărilor, se constată că adeverinţa medicală nu este bună, Simion a spus că nu este cazul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel