Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă (AUR) la întâlnirea cu Iohannis: „Mi-am luat masca de la gură și am pus-o pe masă. SPP-ul a înlemnit“ (VIDEO)
WhatsApp
Viitoarea senatoare a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Diana Șoșoacă, a povestit, într-un live pe Facebook, momentul în care și-a dat jos masca de față în timp ce se afla la consultările pentru viitorul premier, la Palatul Cotroceni.

Senatoarea Șoșoacă a transmis pe Facebook pas cu pas drumul către palatul prezidențial. Mai mult, delegația AUR a întârizat la întâlnirea cu șeful statului, iar acest lucru a fost, evident, transmis pe pagina de socializare a viitoarei senatoare.

„Evident, mi-au spus că nu mă pot lăsa fără mască, pentru că este vorba despre sănătatea președintelui. Este o diferență între piața în care manifestăm și instituțiile statului. (…) Eu nu m-am dus să mă cert cu domnul Iohannis/, a povestit avocata Șoșoacă, cunoscută pentru că militează pentru nepurtarea măștii.

Citește și: Diana Șoșoacă, îndemn pentru Klaus Iohannis la consultările cu AUR: „Să-și ia un costum special!“

„Am făcut un lucru prin care am dat un semnal domnului președinte, de fapt Instituției Prezidențiale. Deci eu nu am ținut masca decât pe gură, în rest am respirat normal. M-am uitat fix în ochii domnului președinte, ni s-a vorbit frumos, cu glas cutremurător chiar și ni s-a spus că în urmă discuțiilor de astăzi se pare că nu se poate configura un guvern“, transmite Diana Șoșoacă.

„În acel moment mi-am luat masca de la gură și am pus-o jos pe masă. SPP-ul a înlemnit“

 

Iohannis ar fi întrebat delegația AUR dacă mai este ceva de spus și s-ar fi uitat la Șoșoacă.

„Eu am continuat să mă uit puternic în ochii dansului. Dânsul s-a ridicat în picioare. Ne-am ridicat și noi. Și în acel moment, George (George Simion- n.red.) i-a spus că are un cadou pentru dansul. Tabloul cu România Mare în care sunt pictate pădurile României, așa cum erau cândva. Domnul președinte s-a uitat la noi, a spus că-l va prelua un consilier.

Citește și: Delegația AUR a întârziat la întâlnirea cu Iohannis: Ce au făcut Șoșoacă și Simion cu masca

Și în acel moment mi-am luat masca de la gură și am pus-o jos pe masă. Rămânând fără masca în față Președintelui României. S-a uitat la mine, m-am uitat la dansul. Ne-am salutat: Sărut-mâna! Bună ziua! La revedere, domnule președinte! Iar de acolo, efectiv, am ieșit fără nicio masca. Evident că SPP-ul a înlemnit. M-a rugat să-mi pun masca", a mai spus avocata Diana Șoșoacă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel