Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Diana Șoșoacă (AUR): „Forțe din afara României vor să îngenuncheze România“
WhatsApp
Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a vorbit în această seară despre  motivele pe care le invocă ea pentru nepurtarea măștii. Parlamentarea a ținut să mulțumească și reprezentanţilor Bisericii Ortodoxe, în special lui ÎPS Teodosie, care au unit românii în timpul pandemiei, împotriva globalismului“.
diana_sosoaca

Diana Șoșoacă a fost invitată în această seară în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

Întrebată dacă acţiunile sale şi ale celorlalţi colegi din partidul AUR au făcut posibilă relaxarea măsurilor impuse de autorităţi, Diana Șoșoacă a spus că aşa crede. Senatoarea a mulţumit reprezentanţilor Bisericii Ortodoxe, care au unit românii în timpul pandemiei.

„Eu așa cred. Mă bucur și mulțumesc lui ÎPS Teodosie, pentru că a fost cea mai importantă personalitate din România care a militat pentru libertatea credinței și conștiinței oamenilor. Mă bucur că împreuna cu el și colegii mei avocați și oamenii din strada am reușit să arătăm autorităţilor că pe aici nu se trece.

„Este o acțiune de neacceptat din partea unor forțe din afara României“

 

Globalismul trebuie să se oprească în România. Este o acțiune de neacceptat din partea unor forțe din afara României, care vor să îngenuncheze România. Trebuie să revenim la normal. Boala asta are mortalitate sub 1%. Care e pericolul?

Asupra României s-a abătut o psihoza. Aceasta este cauzata, în cea mai mare parte, de presă și televiziuni. Mereu, un an la televizor s-a văzut numai viruși, morți, infectați, fără bază reală. (...)

România este cea mai credincioasă țară din UE. Dumnezeu e speranţa, el îți dă puterea de a merge înainte, el ne uneşte. Poporul are nevoie de unitate, asta se face prin credință și biserică. Mulțumesc preoților care au strâns romanii din jurul bisericii”, a declarat senatoarea Diana Şoşoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel