Ingrediente pentru patru persoane:
o jumătate de litru de lapte;
20 de grame de amidon de porumb;
o lămâie (suc și coajă);
un plic de budincă de vanilie.
Citește și Gogoși pufoase de casă, cea mai bună rețetă. Distracție pe cinste la frământarea lor
Puneți laptele într-o cratiță, apoi adăugați plicul de budincă de vanilie, coaja de lămâie și amidonul de porumb. Cu ajutorul unui tel de mână, amestecați toate ingredientele.
Vă sugerăm și: Negrese americane. Rețeta super ușoară din două ingrediente. Fără unt, făină, ouă și lapte. O porție are 140 de calorii
Cratița se pune pe un foc mic și lăsați până când compoziția se îngroașă, amestecând constant cu o lingură pentru a preveni lipirea acestuia.
Poate vă place și rețeta: Chec cu ricotta, caise și portocale. Un deliciu uimitor, cu doar 180 de calorii
Când compoziția a atins densitatea dorită, opriți focul și adaugați zeama de lămâie. Amestecați bine astfel încât zeama să se încorporeze bine.
Amestecul obținut, care trebuie să aibă o consistență catifelată, se toarnă în pahare, care se dau în frigider, pentru câteva ore. După ce acest magnific desert de lămâie se va răci, se decorează cu frunză de mentă și câte o felie de lămâie. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News