Desert din 4 ingrediente. Aveți nevoie de 180 gr de ciocolată albă; 180 gr de lapte condensa; 1 praf de sare; 100 gr de fistic curățat; 100 gr de vișine deshidratate.
Mai întâi, înmuați vișinele în apă caldă și lăsați-le la o parte. Cicolata albă se rupe bucăți și se pune la bain marie să se topească. Ulterior, opriți focul, dar nu luați vasul de la bain marie, pentru ca ciocolata să nu reușească să se întărească.
Acume momentul să adăugați sare și lapte condensat, apoi amestecați foarte bine compoziția. Adăugați fisticul și vișinele uscate cu prosoape de hârtie. Amestecați din nou compoziția.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Desert din 4 ingrediente, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Chocoflan. Rețeta desertului cu crema de zahăr ars și ciocolată
Fisticul este un ingrediente obligatoriu, dar puteți folosi doar 50 gr, iar celelalte 50 gr să fie alune, caju, migdale sau miez de nucă.
Desert din 4 ingrediente. Transferați compoziția pe hârtie de copt sau pe 2 straturi de folie de plastic, o adunați cu spatula într-un baton și o înfășurați strâns în hârtie. Strângeți bine capetele și dați desertul la frigider pentru 3-4 ore sau peste noapte. Desfaceți apoi batonul și îl tăiați felii.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Desert din 4 ingrediente, s-ar putea să îți placă și rețeta Lapte prăjit. Rețetă desertului cu o crusta crocantă și crema fină în interior
Datorită laptelui condensat, desertul are o structură moale și delicată, se taie ușor și nu se lipește de cuțit. Gustul este delicos: combinația de dulce, sărat și acrișor este fantastică. ertul este perfect datorită gustului său echilibrat! Suntem siguri că acest desert îl vor putea savura și cei mici, și cei mari! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News