Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Denise Rifai: "E o veste șoc. Dacă își BĂTEA JOC așa de mine, îmi dădeam DEMISIA"
WhatsApp
Denise Rifai spune ca astăzi au fost două vești șoc: prima este atacul lui Dragnea la adresa lui Dăncilă, iar cea de-a doua, ruptura dintre Dăncilă și Teodorovici. 

Denise Rifai este de părere că Viorica Dăncila l-a luat în batjocură pe Eugen Teodorovici, iar dacă ea ar fi pățit acest lucru, și-ar fi dat demisia cu siguranță. 

"Prima vește șoc a venit de la Guvern: Dragnea o contestă pe Dăncilă. A doua veste șoc vine pe relația Dăncilă-Teodorovici. Aici se vizualizează un divorț de proporții. Astăzi, ministrului de Finanțe i-au picat cele două proiecte la care a lucrat atât de mult timp: rectificarea bugetară și noile impozite, creșterea accizelor, taxa pe zahăr și reducerea de posturi la cabinetele secretarilor de stat. În sprijinul acestui divorț anunțat vin Consiliul Fiscal și BNR. Cei de la Consiliul Fiscal spun că rectificarea bugetară e nerealistă și România va ieși din ținta de deficit bugetar. BNR spune că rectificarea e una tensionată. 

Una peste alta, nu e deloc în regulă ca un ministru de Finanțe să-și piardă în halul ăsta credibilitatea și autoritatea. Cum adică, vine ministrul și cu o rectificare și legi și-l trimitem acasă? Cu siguranță vorbim despre o încercare de izolare a lui Teodorovici, nu știu cu ce-o fi supărat-o pe Viorica noastră. Situația în care este pus acum arată clar că este o problemă majoră între cei doi. Dacă își bătea cineva așa joc de mine, îmi dădeam demisia," a spus Denise Rifai la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel