Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Demisii în masă la DNA Constanța, după ce le-a fost impus un șef din afara structurii. Instituția rămâne cu doar doi procurori 
WhatsApp
Cinci procurori ai DNA Constanța și-au dat demisia din funcție, iar altul va ieși la pensie.

DNA Constanța va rămâne cu doi procurori începând cu data de 7 mai. 

Şeful DNA Constanţa, Mihai Stanciu, a confirmat că cinci procurori se vor transfera la alte unităţi de parchet unde au dreptul să lucreze şi unde sunt locuri disponibile, mai exact la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar altul va ieşi la pensie.

Șef din afara structurii, la DNA Constanța. Motivele plecărilor



Despre plecarea lor de la DNA, șeful DNA Constanța, Mihai Stanciu, a declarat că există probabil nemulțumiri care s-au acumulat în timp, confirmând că principala nemulțumire este legată de faptul că șefia instituției a fost încredințată unei persoane care nu provine din cadrul DNA.

Mihai Stanciu a fost numit în funcția de procuror șef al DNA - Serviciul Teritorial Constanța în luna curentă, anterior ocupând poziția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

"Eu le respect decizia, nu o comentez. Să avem în vedere şi acest aspect, că mai sunt aproape trei luni până pe 7 mai, până atunci funcţionează, lucrează dosare", a mai spus Stanciu.

Acesta a mai precizat că se vor căuta procurori care să-i înlocuiască. 

"Este o situaţie inedită, dar sunt obişnuit, ca să zic aşa, cu fluctuaţiile de personal. La Parchetul de pe lângă Judecătorie era o chestiune uzuală să vină şi să plece oameni şi să lucrăm cu puţini. Şi acolo, din schema de 30 noi eram de fapt doar 17. În aceste condiţii, este nevoie de o bună organizare şi de prioritizarea activităţilor", susţine şeful DNA Constanţa, Mihai Stanciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel