Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DELIR la Constanța. Mihai Fifor, despre Dăncilă: Mână de FIER în mănuși de CATIFEA
WhatsApp
Secretarul general PSD, Mihai Fifor, spune despre Viorica Dăncilă că este „o mână de fier în mănuși de catifea”. Fifor povestește despre reacția oamenilor la Dăncilă, în vizitele electorale din țară: „Domn'le, ce mică e!”.
Sursă foto: gov.ro

Secretarul general PSD a vorbit în fața organizației de femei din PSD spunând că social-democrații vor câștiga alegerile prezidențiale, iar România va avea pentru prima dată în istorie un președinte femeie, „și nu orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai știe ce este familia, liniștea”.

Fifor a afirmat despre Dăncilă că are un profil care știe să unească, care știe să spună o vorbă bună, „este o mână de fier în mănuși de catifea”.

„Aviz amatorilor: cine vrea să își încerce norocul cu doamna prim-ministru e invitat să o facă. Vă spun că nu o să iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuță și fragilă - așa zice lumea - s-au înșelat. E foarte interesant pentru mine și pentru Eugen (Teodorovici - n.r.) să mergem alături de doamna prim-inistru în vizitele pe care le facem în țară, să stăm puțin mai în spate și să ascultăm ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. Prima reacție este 'Dom'le, ce micuță e!'. A doua reacție este 'Ce frumoasă e!] - bine ziceți, știți doamna Primar - și în fine reacția după ce vorbește și după ce intră în haina de premier și de președinte de partid este 'domnule, dar e puternică, este președintele României și mergem și îl votăm”, a spus Fifor.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel