Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Te lovești de o problemă deosebită și vrei să o semnalezi? Ai nevoie de ajutor pentru reintegrarea pe piața muncii? Așteptăm mesajele tale de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00 la numărul de telefon 0722.264.462 sau pe email la [email protected].
Conținuțul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Delia Stamate și Claudiu Stănășel la interviurile Știridiaspora.ro: Ce i-ar motiva pe tinerii români să revină în țară și să ia calea antreprenoriatului?
WhatsApp
Delia Stamate, absolventa unei universități de top din Belgia și Claudiu Stănășel,  cel mai tânăr român cu o funcție politică în Italia a u răspuns întrebărilor jurnalistului Bogdan Bolojan, într-un interviu exclusiv pentru Știri Diaspora.   

 

Ce i-ar motiva pe tinerii români care au gustat din oportunitățile diferitelor țări în care au ajuns să lucreze sau să studieze să revină în țară?  Cum este mediul de afaceri de „dincolo“ și cum au reușit să iasă în evidență într-o țară care „i-a adoptat“? Ce diferențe semnificative sunt între sistemele de sănătate sau de asigurări sociale din țările din Europa și cele din România? Sunt doar câteva dintre întrebările pe marginea cărora Delia Stamate, Claudiu Stănășel și jurnalistul Bogdan Bolojan au stat de vorbă.

Claudiu Stănășel este cel mai tânăr român cu o funcție politică în Italia. În vârstă de 25 de ani, el este consilier local în orașul Prato din regiunea Toscana și un apropiat al lui Matteo Salvini.

Deliei Stamate este absolventa unei universități de top din Belgia care a hotărât să-și pună experiența și competențele în slujba românilor ce vor să se întoarcă pentru a investi în țară. După ce a terminat două facultăți în România, și-a perfecționat studiile la una din universitățile de top din Belgia în domeniul financiar. A activat ca COO la o rețea internațională, încercând să ajute tineri atât din România, cât și din alte țări, pe diverse proiecte desfășurate, legate de antreprenoriat, dezvoltare personală, leadership și managementul proiectelor. 

Interviul va fi difuzat miercuri, 28 octombrie, de la ora 12:00, aici, pe site-ul ȘtiriDiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Locul tau este acasa! Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel