Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
DECIZIE în CEx PSD. Fifor la Interne, Lixandru la Educație. ULTIMA ORĂ
WhatsApp
Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, propunerea ca Mihai Fifor să fie numit la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), iar Florian Lixandru la Educație, în prezent secretar de stat în cadrul instituției conduse interimar de Daniel Breaz, au spus surse din PSD.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național (CEx) al PSD, întrebată pe cine susține ca ministru la Educație, că această chestiune va fi discutată în CEx, precizând că trebuie să fie „un om care să cunoască sistemul", potrivit Mediafax.

Întrebată pe cine susține la Ministerul Educației, premierul Viorica Dăncilă a replicat: "O să vă spun după ce o să am votul CEx-ului. Un om care să cunoască sistemul".

Liderul PSD a mai precizat că în ședința CEx vor fi discutate și propunerile de vicepremieri pe probleme economice și parteneriate strategice.

Social-democrații s-au reunit vineri, de la ora 12.00 la Parlament, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre organizarea Congresului de sâmbătă, dar și despre propunerile de miniștri pe care liderul PSD urmează să i le trimită lui Klaus Iohannis.

Întrunirea CEx este în desfășurare la momentul transmiterii acestei știri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel