Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Daniel Chițoiu, la un pas să SCAPE de închisoare după accidentul în care au murit doi oameni
WhatsApp
Fostul ministru Daniel Chițoiu, care ar fi provocat un accident mortal pe 26 decembrie 2019, ar putea scăpa de pedeapsă. 

Daniel Chițoiu, fostul ministru al Economiei în Guvernul Ponta, ar putea scăpa de justiție, după accidentul mortal în care a fost implicat pe 26 decembrie 2019. Se pare că o rudă a celor doi soți decedați a retras plângerea. Informația a fost făcută publică de jurnalistul Dan Bucura.

"Vă mai amintiți de fostul ministru Daniel Chițoiu, individul care a intrat cu bolidul pe contrasens și a omorât 2 bătrâni nevinovați?!

Haideți să vă stric ziua: e pe cale să scape de pedeapsă!!

O rudă a celor doi soți decedați în acel accident, tocmai a retras plângerea ce il viza pe politician! Acest lucru schimbă radical mersul procesului!

Oare o fi facut-o pentru că a descoperit îndemnurile biblice privitoare la iertarea semenilor?!

- O legislație mai tâmpită decât asta, ce dă posibilitatea retragerii plângerilor, nu cred că există. Cu bani scapă criminali, violatori, bătăuși, bolnavi psihic...", scrie Dan Bucura pe Facebook.

Chițoiu a fost trimis anul trecut în judecată

 

În august 2020, Daniel Chiţoiu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă în cazul accidentului cu doi morți.

Fostul ministru Daniel Chiţoiu este judecat de magistrații de la Judecătoria Pitești, în cazul accidentului în urma căruia două persoane au murit și alte două au fost rănite.

Fostul ministru va fi judecat pentru ucidere din culpă.

Dosarul a fost înregistrat la instanță în data de 13 august, însă nu a fost fixat niciun termen de judecată.

Potrivit informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată, șapte persoane și trei spitale, respectiv din București, Pitești și Argeș, s-au constituit părți civile.

În 9 ianuarie, fostul ministru Daniel Chițoiu a fost pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă în dosarul accidentului în urma căruia două persoane au murit și două au fost rănite.

Purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, procurorul Arsene Cătălin, declara la acel moment că în dosar s-a început urmărirea penală in personam.

„A refuzat să dea declarație (Daniel Chițoiu n.r.), de altfel avea acest drept. A fost pus sub învinuire în dosarul de ucidere din culpă”, a spus procurorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel