Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Barna despre intrarea la guvernare alături de PNL: „Ar fi RAIUL pe pământ pentru ei. Ne vor da ORICE!“
WhatsApp
Dan Barna a explicat membrilor USR contextul dezvăluirilor Rise project, răspunzând și altor întrebări. Astfel, el a devoalat de ce nu este bne că USR să intre la guvernare alături de PNL, deși asta ar fi pentru liberali „raiul pe pământ“.
Sursa foto: captură Antena 3

După dezvăluirile publicate ieri de Rise Project despre afacerile lui Dan Barna, liderul USR a ținut o „conferință“, pe un grup intern al partidului, unde a încercat să explice punctul său de vedere cu privire la investigațiile Rise și unde a primit și alte întrebări din partea auditoriului format din membri USR.

Citește și: DEZVĂLUIRI despre Dan Barna: cum a făcut milioane de euro prin "metoda Dragnea"

Întrebat de cineva,lLiderul USR, Dan Barna, le-a explicat membrilor USR de ce nu ar fi bine să accepte oferta PNL de a intra la guvernare, cu toate că liberalii le-ar da „orice”, iar acest lucru ar însemna „raiul pe pământ” pentru echipa lui Ludovic Orban. Înregistrările audio cu declarațiile lui Dan Barna din cadrul ședinței interne cu membrii USR pe grupul intern de Facebook al partidului, "Poiana lui Iocan", au fost publicate tot de Rise Project pe pagina lor de Facebook.

„Dacă intrăm acum la guvernare, pur și simplu ne asociem și validăm PNL. De asta zic - să nu intrăm în capcana de a cere un minister, două sau trei PNL-ului. Ne vor da orice! Ideea e că intrăm cu ei la guvernare, şi îi validăm, înseamnă pentru ei raiul pe pământ. Este exact ce aşteaptă şi ce îşi doresc de la noi. Marea lor chinuială era tocmai asta, să atragă USR-ul. Că practic ei vor face lucrurile tot în stilul în care ştiu să le facă. Lucrurile stau aşa: Dacă fac lucrurile bine, meritul e al PNL, dacă vor face rău, ceea ce este o probabilitate că nu le va ieși, evident va fi din vina USR-ului“, a afirmat DAn Barna în cea de-a doua înregistrare publicată.

El este de părere că dacă USR va aștepta votul la prezidențiale, atunci ar putea avea pretenția la a cere chiar jumătate din guvern și, de ce nu, primul ministru.

Citește și: Barna, REPLICĂ după dezvăluirile Rise Project: "E ca și cum ne-am supăra pe Hagi"

„Adică nu trebuie să fim supergenii ca să ştim cum funcţionează lucrurile acestea. Plus că noi am intra ca parteneri minoritari, în condițiile alegerile ne-au arătat că suntem aproape acolo. Pe când intrăm după alegeri avem consistenţă şi suntem relevanţi și intrăm pe voturile pe care le-am obținut noi. Și atunci o să intrăm pe voturile obținute de noi, și nu o să mai avem un minister sau două, ci o jumătate de Guvern și poate chiar primul ministru”, este de părere Dan Barna, răspunzând la o întrebare adresată de unul dintre spectatorii live-ului pe grupul intern al USR, „Poiana lui Iocan“.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel