Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dacian Cioloș: „Nu ne întoarcem la guvernare! Nu am discutat cu Florin Cîțu!”. Care sunt cerințele USR PLUS pentru refacerea coaliției
WhatsApp
Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, dezminte informațiile potrivit cărora s-a întâlnit cu noul lider al PNL, Florin Cîțu, pentru a reveni la guvernare.
Dacian Cioloș crede că USR-PLUS poate numi un premier

Dacian Cioloș a spus că nu a avut nicio întâlnire cu Florin Cîțu sau vreun alt liberal după Congresul PNL, de ieri. Mai mult decât atât, o posibilă revenire a USR PLUS la guvernare  ar putea avea fi posibilă doar în condițiile cerute:„ fără Cîțu în funcția de premier”

„Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. Nu ne întoarcem la guvernare decât în condițiile deja expuse: alt premier și calendar clar de reforme. Consider declarațiile liberalilor o încercare ridicolă de influențare a alegerilor din USR PLUS”, a scris Cioloș pe Facebook. 

Imediat după ce a câștigat funcția de președinte al PNL, Florin Cîțu a declarat că USR PLUS are prima opțiune de a reveni la guvernare, de a numi miniștri. Un guvern minoritar nu este soluția pentru România, a explicat premierul Florin Cîțu. 

 

Dacian Cioloș:„Nu ne întoarcem la guvernare decât în condițiile expuse!”

 

Mai mulți oficiali ai USR PLUS au avut reacții publice după ce Florin Cîțu a fost ales președintele PNL. Dan Barna a precizat explicit că PNL ar trebui să vină cu un alt premier, dacă se dorește refacerea coaliției.

”Dacă PNL vine cu alt premier nu o să spunem sărutmâna, o să mergem cu un calendar foarte clar, cu termen clar asumate: desființarea SIIJ, zero taxe pe salariul minim, justiție, garanția pentru ambalaje. Altfel, vedem că guvernează foarte bine cu PSD. Nu suntem în poziția să mergem cu căciula în mână. Noi suntem reîncărcați moral în societate”, a  declarat  Dan Barna într-o discuție cu Irineu Darău, transmisă pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel