Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dacian Cioloș, dezamăgit: "În ciuda efortului de a repara pagubele după Dragnea, încheiem anul în opoziție"
WhatsApp
 Politicienii au început să marcheze finalul de an.Dacian Cioloș afirmă că USR a început anul la guvernare, dar, în ciuda eforturilor de a impune reforme „sau poate chiar datorită lor”, încheie anul în opoziție. Eugen Tomac are un mesaj optimist: „În anul ce vine să ne păstrăm speranța și credința”.

„Am început 2021 ca partid la guvernare, energizați de suflul dat de alegeri, hotărâți să facem ceea ce le-am promis oamenilor. Am ținut cu dinții de reformele pe care le-am propus, am căutat soluții care să ducă România pe drumul bun. Am văzut, însă, în plină guvernare, cât de departe sunt celelalte partide de viziunea noastră reformatoare, în ciuda faptului că pe hârtie pusesem împreună acele reforme. Prin miniștrii noștri, am reușit să negociem cu Comisia Europeană cel mai ambițios plan de țară din ultimii 30 de ani - cu angajamente de reformă și finanțări excepționale pentru sănătate și pentru educație, chiar și pentru a continua construirea de autostrăzi”, transmite Dacian Cioloș.

El apreciază că USR a dus „o luptă teribilă pentru a evita colapsul sistemului sanitar, în plină pandemie”.

Proiectele propuse de USR

 

„Am început să reparăm pagubele făcute justiției de Dragnea și ai lui, să relansăm infrastructura țării – autostrăzi, dar și marile proiecte digitale, să desțelenim și să decăpușăm economia. În ciuda acestor eforturi, sau poate chiar datorită lor, încheiem anul în opoziție. PNL și UDMR au preferat să se replieze într-o alianță confortabilă și binecunoscută, împreună cu PSD, dar – credem noi - profund dăunătoare pentru țară și pentru români. Încheiem un an cu multe decizii complicate. Un an în care de multe ori am ales bine, iar în alte situații am ales prost”, adaugă liderul USR.

El afirmă că datoria USR este de a continua lucrurile începute.

„În anul ce vine să ne păstrăm speranța și credința! Sănătate și multe bucurii în 2022! La mulți ani! #2022”, scrie pe Facebook europarlamentarul Eugen Tomac, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel