Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Curăță un morcov și o banană și amestecă cu miere. Trucul care îți salvează banii și pe care sigur o să-l folosești
WhatsApp
Învață cum să faci măști complet naturale pentru părul tău cu un ingredient foarte sănătos: morcovul. Vedeți cum, cu produse ieftine, obțineți mai multă rezistență în fibre după utilizare. Acum vă vom spune cum să folosiți morcovul pentru a preveni căderea părului.
Curăță un morcov și o banană și amestecă cu miere. Trucul care îți salvează banii și pe care sigur o să-l folosești

Părul este o parte importantă a persoanei noastre și din diverse motive pierdem o cantitate considerabilă. Deși este mai frecvent ca bărbaților să le cadă mai mult păr, femeile nu sunt scutite de acest lucru. Fie că din cauza unei afecțiuni genetice, toată lumea ar trebui să cunoască un remediu pentru a preveni pierderea părului.

Din acest motiv, vă vom povesti despre patru măști făcute cu morcovi care, datorită proprietăților lor de vitamina A și C, vă vor oferi rezultate grozave și încetul cu încetul veți vedea cum nu mai cade părul.

 

Aflați cum să preveniți căderea părului cu morcovi

 

Morcov și banană

Pentru a vă face mască veți avea nevoie de:

- 1 morcov

- 1 banană

- jumătate de lingură de miere.

Pași:

Mai întâi, curățăm morcovul și vei îndepărta coaja de pe banană. Odată ce ai gata curățate morcovul și banana, le vei tăia în bucăți. Apoi, le adăugăm în blender împreună cu mierea. Amestecați aceste ingrediente până obțineți o consistență cremoasă.

Utilizare:

Înainte de a-ți folosi masca, vei umezi părul și vei distribui masca de la rădăcini până la vârfuri. Veți lăsa această mască să acționeze timp de 20 de minute și după acest timp clătiți bine cu șampon. Pentru cel mai bun rezultat, folosiți această mască o dată pe săptămână.

 

Morcov și avocado

Pentru a vă face masca veți avea nevoie de:

- 100 de grame de suc de morcovi

- un ou

- 1 avocado.

Pași:

Vei amesteca sucul de morcovi cu oul deja bătut. Extrage pulpa din avocado. După ce s-a făcut acest lucru, adăugați avocado cu amestecul făcut anterior cu sucul de morcovi și oul. Amestecă ingredientele până la omogenizare.

Utilizări:

Aplicați masca de pe scalp până la vârfuri. Vă recomandăm să folosiți o cască de duș după aplicarea măștii și să o lăsați să se odihnească peste noapte. După acest timp, spălați-vă părul ca de obicei.

 

Morcov cu nucă de cocos și miere

Pentru a vă face mască veți avea nevoie de:

- 2 morcovi

- 100 de grame de ulei de cocos

- 25 de grame de miere.

Pași:

Spălați și tăiați morcovul în bucăți. În blender adăugați bucățile de morcov împreună cu uleiul de cocos și mierea. O să amestecați foarte bine până se omogenizează. Cu ajutorul unei strecurătoare de pânză, extrageți tot uleiul.

Utilizare:

Aplicați de pe scalp până la vârfuri. Purtați o cască de duș după aplicarea măștii și lăsați să acționeze timp de 30 de minute. După acest timp, spălați-vă părul. Încercați să utilizați această mască la fiecare 15 zile pentru un rezultat mai bun.

 

Morcov, sfeclă roșie și puțină cremă hidratantă

Pentru a vă face mască veți avea nevoie de:

- 1 morcov

- 1 sfeclă

- 125 mililitri apă

- 10 grame de zahăr

- 50 de grame de cremă hidratantă.

Pași:

Se spală bine sfecla și morcovul, apoi se taie bucăți și se adaugă în blender cu celelalte ingrediente, zaharul și apa. Se amestecă foarte bine până se omogenizează și apoi se trece printr-o sită. Într-un recipient veți pune amestecul, apoi adăugați crema hidratantă și amestecați din nou.

Utilizare:

Spălați-vă părul. Aplicați de la scalp până la vârfuri. Lăsați să stea timp de 30 de minute. Clătiți cu multă apă.

Cu aceste măști incredibile, aveți o opțiune sănătoasă și economică pentru a preveni căderea părului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel