Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cunoscut fotomodel din Hong Kong, ucis
WhatsApp

Poliția din Hong Kong a anunțat, duminică dimineața, că a arestat patru persoane și a pus sub acuzare trei, în legătură cu uciderea cunoscutei Abby Choi. Renumita Abby, în vârstă de 28 de ani, a fost fotomodel din Hong-Kong, personalitate omniprezentă în social-media și apreciat influencer, fusese dată dispărută marți, 24 februarie.

Poliția a găsit părți din corpul lui Choi, vineri, într-un frigider dintr-o casă situată în Tai Po, o suburbie Hong-Kong-ului. În aceeași locuință poliția a descoperit și instrumentele care au fost folosite pentru dezmembrarea corpului modelului: o mașină de tăiat carne și un ferăstrău electric. Potrivit unui comunicat al poliției, capul, trunchiul și mâinile victimei nu au fost încă găsite, precizează Reuters.

Uciderea lui Abby Choi, care a apărut recent pe coperta digitală a revistei de modă L'Officiel Monaco, a alertat autoritățile locale care caută părțile nedescoperite ale victimei cu drone, echipe de cățărători profesioniști și de scafandri, anunță swissinfo.ch.

Din declarațiile făcute de poliție până acum, patru persoane au fost arestate și trei acuzate în dosar, printre ultimele aflându-se și fostul șot al modelului. Postul local de televiziune TVB, citând poliția, a declarat că fostul soț al lui Choi, Alex Kwong, a fost arestat sâmbătă. În același timp, foștii socri, cât și cumnatul victimei au fost arestați și acuzați de crimă.

 

Sursă foto - Facebook Abby Choi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel