Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cumătrul lui Năstase, demis de Ludovic Orban. Horia Constantinescu era președintele ANPC
WhatsApp
Horia Constantinescu, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a fost demis de Ludovic Orban. Constantinescu este nașul de cununie al unuia dintre fiii lui Adrian Năstase.

Horia Constantinescu a fost eliberat, în baza unei decizii a premierului Ludovic Orban, din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, conducerea autorității fiind preluată temporar de Mihaela Irina Ionescu, secretar general al instituției.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Horia-Miron Constantinescu a fost șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, și a fost numit președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului în august 2019.

Noul fost șef al ANPC este nașul de cununie al lui Andrei Năstase și, la rândul său, Andrei Năstase a botezat unul dintre copiii lui Constantinescu. Totodată, Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, istoric și sociolog marxist care a contribuit la instaurarea comunismului în România, fost președinte al Marii Adunări Naționale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel