Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum va fi vremea în ziua de Paște. Zona în care va ploua torențial
WhatsApp
Zilele de Paşte vin cu soare şi temperaturi de vară, spun meteorologii. Cel mai cald va fi în sudul ţării, unde se aşteaptă maxime de până la 27 de grade Celsius. Nu scăpăm nici de ploi, în special în zona nordică şi la munte.
Vremea de Paști în România

Avem parte de zile cu vreme caldă pentru această perioadă. Este adevărat, după-amiază atmosfera devine instabilă în nord şi nord-vest, dar şi la munte. Aici vor fi ploi cu tunete şi fulgere, însoțite de descărcări electrice.

Sâmbătă însă, se face şi mai cald, dar vremea rămâne instabilă, în special în zonele de munte, dar pe înserat şi în Noaptea de Înviere aversele ajung şi prin sudul ţării.

 

Vremea în prima zi de Paște

 

Prima zi de Paşte ne aduce vreme frumoasă. Cel mai cald va fi în sudul ţării, în Lunca Dunării, unde ne aşteptam la temperaturi de peste 27 de grade de Celsius.

La fel de cald va fi şi în Capitală şi vom avea soare în cea mai mare parte a zilei. Cel mai răcoare va fi în partea de nord, în zona Maramureşului, unde temperaturile nu trec de 22 de grade Celsius, potrivit Știrile PRO TV. Şi prin centru vor fi perioade cu averse torenţiale, însoţite de descărcări electrice.

Luni, temperaturile scad destul de mult, iar vremea devine răcoroasă în vest, în centru şi în nord. În general, va fi o zi plăcută, dar în nord şi în centru se mai aduna norii, iar pe spaţii mici, o să picure trecător.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel