Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum să îndepărtezi petele de săpun blocate pe ușile dușului: Două trucuri foarte eficiente din ingrediente pe care le ai deja în casă
WhatsApp
Dacă ceea ce îți dorești este să îndepărtezi petele enervante de săpun de pe ușile dușului, aici îți vom spune despre două trucuri eficiente acasă.
Cum să îndepărtezi petele de săpun blocate pe ușile dușului: Două trucuri foarte eficiente

Dușul lasă adesea pete de apă și săpun pe geamurile ușilor, care pot fi dificil de îndepărtat. De aceea, aici vom arăta două modalități simple de a îndepărta petele impregnate de pe ușa băii și de a le face să strălucească.

Amestecul „magic” pentru a curăța bucătăria și a îndepărta grăsimea. Cu acest truc de la experți vei uita de frecat murdăria!

 

Curățați petele de săpun lipite de ușile băii cu oțet

 

O modalitate ușoară de a face acest lucru este utilizarea oțetului și a săpunului de vase, deoarece combinate rezultă o substanță perfectă pentru a îndepărta petele de săpun și apă impregnate de pe ușile băii. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să amestecați oțetul în părți egale împreună cu apă și să adăugați două linguri de detergent de vase. Pentru a le amesteca perfect, trebuie să agitați foarte bine și odată gata să pulverizați pe toată ușa, lăsând să se odihnească 15 minute.

Când timpul convenit a trecut, acesta trebuie frecat cu un burete sau o perie care să nu zgârie suprafața. Astfel petele vor dispărea și ultimul lucru de făcut este să îndepărtezi totul cu apă călduță, să se usuce și atât!

2. -imagine fara descriere- (cum-sa-indepartezi-petele-de-sapun-blocate-pe-usile-dusului-doua-trucuri-foarte-eficiente--2.jpg)

SURSA FOTO: freepik.com @lifeforstock

 

O altă opțiune este să folosești bicarbonat de sodiu

 

Bicarbonatul de sodiu este un clasic pentru multe gospodine, dar acum le va ajuta și să îndepărteze reziduurile de săpun impregnate de pe ușile dușului. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să amestecați trei linguri de bicarbonat și una de apă într-un recipient curat, amestecați până când rămâne o pastă omogenă.

Această pastă trebuie aplicată pe zonele ușilor de la baie care sunt afectate și lăsată să se odihnească timp de 10 minute pentru ca produsul să își facă efectul. După expirarea timpului, ar trebui să frecați cu un burete, o cârpă sau o perie și să îndepărtați amestecul. Acesta trebuie clătit cu apă călduță și produsul va fi îndepărtat complet.

Cuptorul miroase urât și este murdar? Încearcă aceste 3 produse naturale, super eficiente

 

Cum să curățați scurgerile de la baie?

 

Acum că ușile sunt curate, mulți vor dori să-și termine întreținerea băii prin curățarea scurgerilor. Pentru a face acest lucru, site-ul Maids recomandă:

Dacă orificiile de scurgere sunt înfundate, folosiți o bucată de sârmă sau un curățător de țevi pentru a le desfunda.

Acoperiți găurile de drenaj cu bucăți de prosoape de hârtie.

Umpleți cu oțet alb distilat și lăsați să stea peste noapte.

Dimineața, scoateți prosopul de hârtie cu oțetul din gaură și clătiți totul cu apă călduță.

Și gata!

Amestecă sare și oțet și pune mătura câteva minute acolo. Un truc pentru care îți vei mulțumi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel