Milanesa este un preparat emblematic din Argentina o experiență culinară care te va cuceri de la prima mușcătură. Iată cum se face.
- Felii de carne de vită(4 bucăți)
- Sare și piper, după gust
- Făină (1 ceașcă)
- Oua (2 bucăți, bătute)
- Pesmet (2 cești, preferabil proaspăt)
- Ulei de gătit
Bucură-te de călătoria ta gastronomică argentiniană cu Milanesa, urmând pașii simpli ai acestei rețete. Începe prin a condimenta feliile de carne cu sarea și piperul preferat, apoi folosește un ciocan de carne pentru a le subția și uniformiza.
Pune făina într-o farfurie, ouăle bătute în alta, iar pesmetul într-o a treia. Treci fiecare felie de carne prin aceste straturi, asigurându-te că sunt acoperite uniform.
Încinge o tigaie cu ulei la foc mediu și prăjește feliile de carne până devin aurii și crocante. Lasă-le să se scurgă de excesul de ulei pe șervețele de hârtie.
Pregătește-te pentru o explozie de arome autentice și servește Milanesa pe un platou frumos. Adaugă felii de lămâie pentru un strop de prospețime și bucură-te de autenticitatea acestui fel de mâncăre tradițional argentinian.
Acest preparat e simplu de făcut și se poate servi alături de cartofi prăjiți, piure sau salată.
Poftă bună!
-------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News