Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristalele norocoase ale zodiilor pentru 2024: deviază vibrațiile rele și aduc prosperitate în viața ta
WhatsApp
Terapia cu cristale a fost una dintre cele mai căutate practici alternative de vindecare, datând încă de pe vremea primilor egipteni, până la incași și mayași. Așadar, cum funcționează cristalele norocoase ale semnelor zodiacale în 2024?
Cristalele norocoase ale zodiilor pentru 2024: deviază vibrațiile rele și aduc prosperitate în viața ta / Foto: Unsplash

Cristalele acționează ca transmițători de impulsuri electrice subtile care se acumulează în anumite materiale solide. Fiecare cristal are propria structură moleculară microscopică și emite o anumită frecvență și vibrație sonoră care nu poat efi auzită de oameni.

De asemenea, câmpul energetic uman are proprietăți cameleonice îi place să emuleze ceea ce îl înconjoară. Astfel anumite cristale, atunci când sunt utilizate corect, pot fi de un ajutor puternic în viața de zi cu zi.

Citește mai departe pentru a afla care sunt cristalele norocoase ale semnelor zodiacale pentru 2024:

Cristalele norocoase ale zodiilor - Berbec: Kunzite

Antidotul tău pentru toată energia din acest an va fi kunzitul. Dacă există anumite răni sau părți din tine pe care pur și simplu nu te poți convinge să le iubești, sau chiar să le accepți, acest cristal mistic de culoare violet-roz este posibil să străpungă cele mai dure părți ale miezului tău care ar avea nevoie. Pregătește-te să te îndrăgostești de tine ca niciodată în 2024, Berbec. Vei fi surprins de cât de încrezător te poți încărca înainte în viață, datorită întregii iubiri de sine pe care o poți canaliza din acest cristal.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Taur: Tektita de aur libiană

Te așteaptă un an al manifestărilor, Taur, iar folosirea cristalelor de manifestare, precum Libyan Gold Tektite, te poate ajuta să îți transformi cele mai nebunești vise în realitate. Libyan Gold Tektite este un meteorit găsit în deșertul libian și poartă o energie foarte puternică, dar ieșită din comun. Acesta aduce un mesaj potrivit căruia conectarea cu sufletul tău, cu ghizii tăi sau cu universul în general te va ajuta să creezi un efect de învăluire și să trăiești o viață care se simte aliniată și abundentă. Aveți încredere că ciudățeniile voastre sunt unicitatea voastră.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Gemeni: Calcit și lemn pietrificat

Acesta este anul care transformă provocările în binecuvântări. Calcitul, în toate formele sale variate, deține puterea de a transmuta energia densă într-o ușurință a ființei. În timp ce te relaxezi în coconul cald și pufos de lumină pe care calcitul îl aduce în față, poți valorifica înțelepciunea străveche prinsă în lemnul pietrificat, care te conectează nu doar la înțelepciunea primordială a copacilor, ci și la strămoșii și ghizii tăi. Pe scurt, strămoșii tăi sunt pe cale să îți aducă binecuvântări, doar dacă te predai și îți permiți să primești.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Rac: Mușchi de agat


Mușchiul de agat este alegerea ta în acest an, Rac. Această piatră prețioasă semiprețioasă ne conectează profund la tărâmul pământesc, ajutându-ne nu numai să înțelegem că suntem cu toții parte din natură, ci și să ne ajutăm să valorificăm înțelepciunea ei care ne face să prosperăm. Acesta este instrumentul și anul tău pentru a manifesta, dar prin inimă, nu prin minte.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Leu: Carnelian portocaliu

Focul din tine își va găsi calea spre exterior în 2024. Un cristal care guvernează creativitatea, bucuria și manifestarea, cornalina portocalie îți permite să îți urmărești obiectivele înalte, sprijinindu-te în același timp cu idei pentru o acțiune întemeiată. Căutarea plăcerii aliniate este prioritatea principală a acestui cristal, așa că fiți siguri că nu veți fi rătăciți în timp ce energiile acestui cristal vă susțin și vă ghidează.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Fecioară: Cuarț roz


Este posibil să fi fost într-o călătorie pentru a vindeca traume sau răni din copilărie, poate chiar și relațiile cu ceilalți sau cu tine însuți. Acesta este anul în care învățați să vă înmuiați și să vă eliberați de provocările de bază, ușor, dar sigur. Cuarțul roz vine în ajutor cu vibrațiile sale hrănitoare, materne și armura sa de iubire feroce. Transformă-l în cel mai bun prieten al tău pentru a scăpa de temeri.

 

Cristalele norocoase ale zodiilor - Balanță: Fluorit


Cu nuanțele sale amestecate de violet și verde, nu numai că fluoritul funcționează bine cu mintea ta superioară, Balanță, dar și cu centrul inimii tale, permițându-ți să te asiguri că deciziile și gândurile tale vin din cele mai pure colțuri ale inimii tale. Rezistența, protecția, intuiția, intelectul, prosperitatea, adevărul și claritatea mentală sunt doar câteva dintre multele superputeri pe care acest cristal ți le-ar putea aduce.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Scorpion: Labradorit


Dacă există un cristal care se potrivește cu profunzimea personalității tale, acesta este labradoritul. "Focul" său asemănător curcubeului îți activează cel de-al treilea ochi, unde nimic nu este lăsat ascuns și adevărul iese ușor la suprafață, activând în același timp o mantie de protecție în jurul tău pentru a te asigura că doar cele mai curate energii ajung la tine. Acest cristal te poate ajuta să canalizezi curajul și să ai cea mai mare încredere în capacitățile tale.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Săgetător: Selenit

Lucrează cu luna și lasă-i vibrațiile sale liniștitoare și intuitive să curgă cu ușurință în viața ta cu ajutorul Selenitului. Nu numai că acest cristal lichid asemănător luminii îți va acorda claritate mentală pentru a face alegeri în cunoștință de cauză, dar te va și împinge să te ții de planuri și să îți asumi doar ceea ce poți face față. Pregătește-te să te joci alături de proprietățile magice exuberante ale Selenitului, fiind în același timp capabil să cauți adevărul în forma sa cea mai simplificată.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Capricorn: Hematită

Se crede că pământul este compus din hematit în miezul său și nu este o surpriză că acesta este cristalul tău norocos pentru 2024. Nu numai că hematita este un profesionist în devierea gândurilor și vibrațiilor îngrijorătoare, dar este, de asemenea, grozavă pentru a ajuta la pași de acțiune concentrați și împământați în direcția corectă. Universul îți trimite armura ta de oțel a securității prin acest cristal, așa că mergi și revendică-l.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Vărsător: Ametist

 

Acest cristal vă va ajuta să vă atingeți obiectivele și să ajungeți acolo unde trebuie să ajungeți, rămânând calm pe parcurs. Ametistul are puterea de a vă ajuta să vă acordați cu claritate cu visele voastre și să vă conectați la zen-ul interior care vă face să fiți magnetic și fermecător.

Cristalele norocoase ale zodiilor - Pești: Jaspul roșu

Colorează-te într-un roșul pământesc terra cotta cu vibrațiile de ancorare ale jaspului roșu. În acest an, pregătiți-vă să stabiliți limite și să vă îmbibați în energii creative; apoi lăsați această versiune a realității și a personalității dvs. să vă ducă departe. Jaspul roșu nu numai că deviază vibrațiile rele, ci și ține la distanță persoanele și situațiile nesănătoase. Tonurile sale pământii te ajută să te conectezi cu energiile planetei și să adopți o abordare mai ancorată și mai consecventă a vieții.

 

-------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel