Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Coronavirus Austria. Aproape 12.000 de cazuri confirmate. Ministrul Sănătății: „Sunt cifre încurajatoare“
WhatsApp
Numărul de noi infectări cu coronavirus a crescut cu 270, ajungându-se duminică la un total de 11.897 de cazuri în Austria, care a raportat însă mai multe recuperări decât pacienţi nou diagnosticaţi şi un număr în scădere de persoane la terapie intensivă, potrivit Reuters.
Foto ILUSTRATIV

Duminică dimineaţă, numărul de noi cazuri a crescut cu 270 faţă de sâmbătă dimineaţă, în timp ce numărul de recuperări s-a majorat cu 491, a precizat Ministerul Sănătăţii, conform căruia rata zilnică de noi îmbolnăviri cu COVID-19 a scăzut semnificativ în ultimele zile.

"Sunt cifre încurajatoare, dar trebuie să rămânem consecvenţi şi să nu renunţăm", a spus ministrul sănătăţii, Rudolf Anschober, care a îndemnat populaţia să renunţe la celebrările obişnuite ale Paştelui.

204 decese de COVID-19 în Austria



Cancelarul austriac Sebastian Kurz a spus că luni va prezenta o foaie de parcurs despre când, în ce ordine şi în ce condiţii vor fi relaxate restricţiile asupra vieţii publice care au fost introduse la 16 martie.

"Dacă vom fi disciplinaţi în săptămâna Paştelui, sunt încrezător că vom putea să revenim treptat şi cu grijă la normalitate după Paşte", a spus Kurz sâmbătă seară pentru cotidianul Kleine Zeitung, titrează Agerpres.

Austria a închis şcolile, universităţile, teatrele, muzeele şi aproape toate magazinele şi le-a cerut cetăţenilor să lucreze de acasă şi să iasă doar atunci când e necesar. Începând de luni, folosirea măştilor în magazinele alimentare va fi obligatorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel