Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Corina Creţu aruncă BOMBA: "I-a cerut voie lui Dragnea pentru AUTOSTRADĂ. Proiectul s-a blocat"
WhatsApp
Europarlamentarul Corina Crețu a dezvăluit, sâmbătă, într-o conferință de presă, o discuție cu fostul ministru al Transporturilor în care i-a propus lui Lucian Șova începerea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8, afirmând că acesta i-ar fi spus că trebuie să discute cu Liviu Dragnea.
Corina Cretu Facebook

Fostul comsiar european, actual europarlamentar, Corina Crețu a declarat, sâmbătă, la Iași, într-o conferință de presă, că ar fi discutat cu Lucian Șova în timpul mandatului său la Ministerul Transporturilor despre finanțarea studiului de fezabilitate pentru autostrada ce ar urma să lege Moldova de Ardeal.

„La mine în birou, am martori, i-am spus (n.r. lui Lucian Șova, ministrul Transporurilor) că anul viitor va fi Anul Centenar, hai să facem un gest simbolic. Avem încă cinci miliarde de euro la dispoziţie pentru infrastructura de transport. Nu putem finanţa din aceste lucruri totul, dar măcar studiul de fezabilitate pentru Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, să facem un gest simbolic și după aceea să începem construcția din anul 2021, în exerciţiul financiar viitor. Vreau să vă spun că toată lumea a rămas şocată, dacă acesta era domnul ministru al Transpoturilor care spune. Și aşa mi s-a întâmplat cu toate lucrurile. Nimeni nu a avut curajul să ia o decizie“, a declarat la Iași, în conferința de presă, europarlamentarul Corina Creţu, citată de Mediafax.

Citeşte şi: Lucian Şova aruncă SĂGEŢI: "Ipocrizie/nepricepere! Te numești Corina Crețu HABARNAM"

La sfârșitul anului 2018, reprezentanţii asociaţiilor care luptă pentru Autostrada Ungheni - Târgu Mureş, ce leagă Moldova de Ardeal, declarau că sunt convinși că Liviu Dragnea pune beţe în roate construirii acesteia.

Ulterior, când ministru al Transporturilor era Răzvan Cuc, acesta declara că Autostrada A8 este obiectiv național și în Moldova vor fi construiți kilometri de autostradă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel