Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copiii români care au fost la Carnavalul de la Veneția, în carantină acasă timp de 14 zile
WhatsApp
Elevii și profesorii de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, întorși acasă din Veneția în noaptea de duminică spre luni, au fost plasați în carantină acasă. Sănătatea lor va fi verificată periodic de echipe de medici.

Purtătorul de cuvânt al DSP Alba, Radu Ciobotea, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că elevii și profesorii se simt bine și nu au nicio problemă de sănătate.

„În noaptea de duminică spre luni au ajuns din Italia cu un autocar, la Alba Iulia, cei 47 de elevi și 4 profesori de la Liceul de Arte Regina Maria și au fost examinați de o echipă de medici ai DSP. Toți se simt bine, sunt asimptomatici și au fost plasați în carantină la domiciliu timp de 14 zile. Le-au fost înmânate instrucțiuni privind măsurile de igienă. Se vor constitui echipe de medici care vor merge pe la fiecare, odată la câteva zile, pentru monitorizarea stării de sănătate", a spus Ciobotea.

 

Elevii au fost într-o excursie în Italia

 

Pasagerii din Alba Iulia au fost evaluați medical, duminică, și la intrarea în țară pe la Vama Borș, nefiind semnalată nicio problemă.

Elevii au fost în ultimele zile într-o excursie în Italia, la Carnavalul de la Veneția, însă părinții au cerut să vină de urgență acasă.

Carnavalul de la Veneţia s-a închis duminică, la miezul nopţii, din cauza coronavirusului, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel