Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Consultări Cotroceni: AUR a venit cu propunerea unui premier independent
WhatsApp
Delegația partidului AUR a intrat la consultări cu președintele Klaus Iohannis, de la ora 16.00. Anterior, liderul AUR Geroge Simion a declarat că vor susține la discuțiile cu președintele varianta alegerilor anticipate, iar până la anticipate învestirea unui guvern de tehnocrați. 

Preşedintele Klaus Iohannis discută, luni, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia Alianţei pentru Unirea Românilor, în cadrul consultărilor cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru.

Din delegaţia AUR fac parte copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu, precum şi Marius Lulea, Dan Tănasă şi Dumitrina Mitrea.

Simion a mai spus că în cazul în care Klaus Iohannis îl va propune tot pe Florin Cîțu, AUR va strânge semnături pentru suspendarea președintelui.

Delegația partidului AUR a ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis la ora 16.25. „Consultările au fost cât se poate de formale”, a spus liderul AUR George Simion, într-o transmisiune pe Facebook. Acesta a mai precizat că președintele a spus că dizolvarea Parlamentului nu este o soluție „Klaus Iohannis a admis că este greu să construiască o majoritate parlamentară”, a declarat și Claudiu Târziu.

Consultările continuă cu cei de la UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel