Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Congres PSD. Rareș Bogdan, în lacrimi. Cine a venit la el la protest
WhatsApp
Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", a fost alături de protestatari, sâmbătă, la Sala Palatului, acolo unde avea loc Congresul PSD.

La un moment dat, jurnalistul de la Realitatea TV a avut o surpriză uriașă. Lângă el a sosit soția regretatului actor Gheorghe Dinică. Gabriela a venit să îi transmită un mesaj de încurajare lui Rareș Bogdan pentru lupta pe care o duce. Jurnalistul, cu lacrimi în ochi, a strâns-o în brațe și i-a mulțumit pentru că a venit acolo, în fața Sălii Palatului.

În acest context, amintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că nu a auzit protestele care au avut loc sâmbătă la Sala Palatului, în paralel cu Congresul extraordinar al PSD.

"Nu am văzut protestele, nici nu le-am auzit. Eram in sală, îmi pare rău, îmi cer scuze.. Eu am venit la acest congres unde erau 4.000 de colegi. M-a interesat foarte mult ce zic colegii mei şi mă interesează în continuare ce zic colegii mei care au fost la congres (...) şi cei care ne-au ales pe noi", a declarat Dragnea, la finalul Congresului PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel