Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ștefănescu a RĂBUFNIT: „Niciunul dintre noi nu am văzut sondajele. Este CUMPLIT!”
WhatsApp
Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a răbufnit în această după-amiază la Antena 3 despre alegerile prezidențiale în contextul în care partidul își va desemna mâine candidatul.

„Fifor și Teodorovici au anunțat azi că au renunțat la candidatura pentru prezidențiale. Nici nu știu exact dacă erau în sondaj. Asta ca să fie bine ca să nu se supere unii și alții. Pleșoianu și Firea nu sunt băgați în seamă. Adică în sondaje nu au fost trecuți. Totuși, Gabriela Firea a fost trecută în mai multe sondaje, la fel ca și Pleșoianu. Pe Șerban Nicolae l-au mazilit rău de tot, Olguța Vasilescu este scârbită de tot la fel și eu, prin urmare, cine a mai rămas? 

Mai sunt câteva ore până la CEx. Niciun deputat, senator, primar și niciun român nu știe care sunt sondajele reale pe care PSD le-a făcut în ultimele 4 săptămâni. (...)

Trebuie să fiu sigur că acel candidat din PSD intră în turul 2. Este un coșmar să mă gândesc că vor intra Barna cu Iohannis în turul 2 și românii vor fi nevoiți să aleagă răul cel mai mic. Este cumplit!”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel