Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Codrin Ștefănescu, după RETRAGEREA Olguței: "Un act de sacrificiu și CURAJ"
WhatsApp
Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a descris drept un "act de sacrificiu și curaj" decizia Olguței Vasilescu de a a-și retrage candidatura pentru funcția de ministru al Dezvoltării. 

"Trebuie să spunem în mod clar că eu și colegii mei am susținut-o pe Lia Olguța Vasilescu până-n pânzele albe. Decizia de retragere i-a aparținut. Am înțeles care au fost motivele ei și care este logica acestui fapt, anume că a realizat și ea că Iohannis va continua să blocheze această numire și să blocheze inclusiv modul în care coordonează România, prin guvernul nostru, președinția rotativă a Consiliului UE.

Olguța a făcut un mare act de sacrificiu și curaj, Probabil că Lia Olguța Vasilescu s-a consultat cu mai mulți dintre colegii mei. Sunt convins că foarte mulți, la fel ca și mine, i-au spus că trebuie să mergem până la capăt și să nu cedăm un milimetru în fața lui Iohannis, mai ales că în aceste moment în care el încalcă în mod repetat, constant, deciziile CCR și Constituția României. Sunt alături de Lia Olguța Vasilescu și acest episod total halucinant creat de Klaus Werner Iohannis nu va fi deloc uitat de către cetățeni", a declarat pentru MEDIAFAX Codrin Ștefănescu.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, marți, că îşi retrage candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Ea a spus că a luat decizia în urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel