Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Europa, în pragul valului patru. CNCAV: Marea Britanie, Olanda și Cipru, țările cu cea mai mare creștere a ratei de infectare
WhatsApp
Rata de infectare s-a dublat în mai multe state europene, atrage atenția CNCAV într-o postare pe Facebook. Țările cu cea mai mare creștere a ratei de infectare sunt Cipru, UK și Olanda. 

CNCAV ilustrează postarea cu grafice reprezentând incidența numărului de cazuri, din care reiese că rata de infectare s-a dublat în mai multe state europene.

Cu o lună în urmă, în majoritatea Europei incidența cazurilor era fie în stagnare, fie în scădere, câteva excepții fiind în Rusia, Portugalia și UK. În momentul actual, Europa este în creștere a incidenței, majoritatea țărilor fiind în creștere cu până la 200%.

Creșterea cea mai mare este în Cipru, urmată de UK și Olanda.

În Europa a crescut incidența cazurilor de aproximativ 3,4 ori în 19 iulie, comparativ cu o lună în urmă.

„Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19. Prin vaccinare împotriva COVID-19: se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare și se reduce considerabil riscul de deces”, arată CNCAV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel