Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Clătite cu dovleac, un deliciu mai sănătos și mai delicios decât clătitele tradiționale. Trebuie să le încerci! Salvează rețeta!
WhatsApp
Nu este niciodată un moment rău pentru a savura niște clătite delicioase. Te umplu de energie, așa că sunt o modalitate excelentă de a începe ziua. Astăzi vă aducem o rețetă de clătite cu dovleac care este puțin diferită de clătitele tradiționale. Vor fi o alternativa perfectă pentru a introduce legumele în alimentația copiilor și pentru a savura un preparat delicios și sănătos.
Clătite cu dovleac, un deliciu mai sănătos și mai delicios decât clătitele tradiționale. Trebuie să le încerci! Salvează rețeta!

Poți însoți clătitele de dovleac cu brânză, cu sirop, miere, ciocolată sau cu ce vrei. Dacă doriți să faceți clătitele sărate, îndepărtați doar zahărul din rețetă. Deoarece nu sunt foarte dificile, le puteți avea gata rapid cu pașii pe care îi prezentăm pentru a descoperi cum să faceți clătite cu dovleac. Să începem!

Făina de porumb nu este doar pentru mămăligă! Gătește acest pandișpan pufos și fraged chiar astăzi! O prăjitură delicioasă și economică

 

Ingrediente pentru a face clătite cu dovleac

 

- 1 dovleac 

- 2 ouă

- 150 de grame de făină

- 1 cană lapte

- 15 grame de zahar (opțional)

- 1 linguriță de unt

- 1 linguriță praf de copt.

Chirbuli - omletă fantastică în stil georgian. Ingredientul secret care o face atât de specială în întreaga lume

 

Cum se prepară clătitele cu dovleac

 

Curățați și tăiați dovleacul în bucăți medii. Puneți-le într-o oală cu apă și fierbeți la foc mediu până se înmoaie. Când bucățile de dovleac sunt fragede, scurgeți apa și puneți-i într-un castron .

Adăugați laptele și pregătiți un piure cu ajutorul unei furculițe.

Adăugați zahărul, praful de copt și ouăle. Se amestecă foarte bine toate ingredientele până se integrează corect.

Cerneți făina și adăugați-o în amestecul pentru clătitele cu dovleac. Amestecați până obțineți un aluat neted și omogen.

Sfat: Dacă doriți, puteți adăuga și câteva picături de esență de vanilie.

Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu și topiți untul în ea.

Gătiți clătitele de casă cu porții din aluat. Când încep să apară bule la suprafață, întorceți-le cu atenție cu ajutorul unei spatule.

Servește clătitele de dovleac însoțite de toppingurile sau umpluturile preferate și bucurați-vă de masă.

Turtele bunicii, rețeta unui fel de mâncare gătit aproape din nimic. Cu aceste ingrediente ies pufoase, iar aroma este incomparabilă

 

Clătite cu dovleac și alte rețete

 

Clătitele sunt una dintre acele rețete care au mai multe moduri de a le pregăti, în funcție de baza pe care doriți să o oferiți. Puteți face clătite de dovleac fără făină, de exemplu, și utilizați consistența dovleacului pentru a obține clătite de dovleac delicioase și sănătoase.

De asemenea, puteți adăuga fulgi de ovăz pentru a-i oferi un plus de fibre care vă vor oferi energia de care aveți nevoie.

Poftă bună!

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt    
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g    
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G     

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel