Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cîțu, anunț după ședința liberalilor: „Fiecare membru al Cabinetului va fi evaluat pe baza a ceea ce face” 
WhatsApp
Biroul Executiv al PNL s-a reunit, azi, în sala grupului PNL de la Camera Deputaţilor. Liberalii au discutat despre situația din Coaliție, liderii PNL, declarându-și susținerea pentru premier pe care USR-PLUS spune că nu-l mai susține.
declaratii Florin Cîțu

"Astăzi am prezentat în BEX stadiul campaniei de vaccinare și ce măsuri vom lua. Am prezentat stadiul negocierilor PNRR, vrem să fim siguri că va reprezenta viziunea de dezvoltare a coaliției. Am discutat și despre cea mai bună veste - previziunile agenției de rating S&P. Îi asigur pe toți membrii guvernului că evaluarea se va face pe baza a ceea ce fac, nu pe baza a ceea ce spun. Repet, fiecare membru al Cabinetului condus de mine va fi evaluat pe baza a ceea ce face. Îmi voi exercita acest mandat așa cum am atribuțiile prin Constituție", a declarat Florin Cîțu. 

"Le aduc aminte colegilor din coaliție că au de făcut o nominalizare pentru Ministerul Sănătății, avem nevoie de un ministru al Sănătății. Sunt sigur că vom primi în scurt timp un ministru competent. Nu am avut nicio întâlnire cu președinteleLe-am cerut miniștrilor să facă reforme, nu am văzut un plan de reducere a cheltuielilor, nu am văzut acest plan. Aștept acest plan. De aceea spun că vor fi evaluați pe ceea ce spun, ci nu pe ceea ce spun că fac. Ne vom uita pe toate documentele emise în ultima perioadă de Ministerul Sănătății, înțeleg că sunt documente publicate cu numere de telefon, ceea ce e o nebuieÎn acest moment, modul responsabil de a rezolva criza este să primi o nominalizare pentru Ministerul Sănătății", a mai spun primul ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel