Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cîțu acuză PSD de șantaj după blocarea ratificării contribuției României la UE. „Să le explice colegilor lor din Italia, Spania, Franța de ce nu vor“
WhatsApp
Florin Cîţu a acuzat, miercuri, că PSD șantajează pe tema ratificării contribuției României la bugetul UE. El i-a avertizat pe social-democrați că vor trebui să dea explicații celorlalte state membre UE de ce România nu aprobă contribuția, lucru care împiedică Uniunea Europeană să se împrumute.
gov.ro

„Astfel de șantaj nu funcționează cu mine. Social-democrații trebuie să le explice colegilor lor din Italia, din Spania, din Franța care așteaptă foarte mult acest program, așteaptă mâine, de ce nu vor să ratifice acest proiect.

Dacă România nu ratifică, Uniunea Europeană nu se poate împrumuta și atunci PSD trebuie să explice Uniunii Europene de ce nu vrea să ratifice acest proiect. Nicio țară nu a votat în Parlament PNRR, este un atribut al Guvernului.

Suntem deschiși, ministrul Ghinea a prezentat în Comisii PNRR, deci a fost PNRR în Parlament, noi îl vom prezenta public românilor, nu există tratament special pentru social-democrați”, a declarat astăzi Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel