Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
CIRC în Parlament. Dragnea, RĂSPUNS după atacurile președintelui Iohannis
WhatsApp
Liderul PSD Liviu Dragnea a replicat atacurilor lui Klaus Iohannis, care a criticat guvernul PSD de la tribuna Parlamentului. 

Liviu Dragnea a ținut un discurs de la tribuna Parlamentului, în cadrul căruia a oferit și o replică atacurilor venite din partea președintelui Klaus Iohannis.

"Am intrat în al treilea an de guvernare PSD-ALDE. Ce a făcut acest Guvern atacat în permanență? A mărit salariile militarilor și le va mări în continuare.

Guvernul PSD-ALDE susține pensiile și salariile militarilor. Toate nedreptățile din sistem vor fi rezolvate.

Din respect pentru această zi, răspunsurile care meritau date astăzi în urma unui discurs pe care l-am auzit (n.r. discursul lui Iohannis), le vom da în zilele următoare", a spus Liviu Dragnea în Palatul Parlamentului.

La începutul discursului său, Liviu Dragnea l-a menţionat pe fostul premier Adrian Năstase, în mandatul căruia România a fost admisă în NATO.

"Chiar dacă nu este în sală din cauza unei erori impardonabile a staff-ului celor două Camere, îl salut pe domnul prim-ministru Adrian Năstase în mandatul căruia România a fost acceptată în NATO", a spus Dragnea. 

Președintele Klaus Iohannis a criticat coaliția PSD-ALDE, chiar în timpul ședinței solemne de aniversare a aderării României la NATO. Cuvintele dure pe care le-a adresat în faţa tuturor invitaţilor la eveniment au fost primite gălăgios de către cei din sală.

Vezi atacul președintelui aici: "Iohannis dă de PĂMÂNT cu PSD, în Parlament: "Guvernarea PSD, sinonimă cu INCAPACITATEA şi diletantismul"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel