Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cioloş: În 2016, PSD ne-a pus PIEDICI la tot pasul!
WhatsApp
Președintele PLUS spune, în premieră, că PSD i-a pus piedici în 2016 când a condus guvernul României. 

Cioloș remarcă faptul că atacurile vin exact din partea celor care reclamă faptul că ura și dezbinarea au crescut în societate, în ultima vreme, și anume PSD.

"Observ, în ultima vreme, din ce în ce mai multe atacuri, murdare și nefondate, la adresa mea și a PLUS, venite tocmai din partea celor care reclamă, în spațiul public, dezbinarea, ura și interesele care, susțin ei, au pus stăpânire pe România.

Am un mesaj pentru ei: poporul român înțelege pe deplin realitatea și jocurile politice ale celor care încearcă, cu orice preț, să rămână la putere. Cetățenii s-au trezit, nu mai acceptă incompetența, corupția, hoția, minciuna și lipsa bunului-simț cu care cei de la PSD au încercat, de-a lungul timpului, să-i obișnuiască.

Societatea a ajuns dezbinată din cauza celor care țin captive în sărăcie, de zeci de ani, zone ale țării noastre dominate de baroni locali pe care noi îi vom trimite acasă după alegerile de anul viitor.

Da, în 2016 am fi putut realiza mult mai multe lucruri dacă PSD nu ne-ar fi pus piedici la tot pasul. PSD, care a dat pe bandă rulantă pensii speciale și a luat, într-un mod total iresponsabil, decizii populiste. Ei asta fac și acum, de când au ajuns la guvernare.

Românii au început să vadă adevărul și să înțeleagă tot ceea ce se întâmplă în țara lor. Rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai este grăitor în acest sens. Iar procentul PSD la viitoarele alegeri va continua să scadă simțitor, pe măsură ce oamenii vor realiza că sunt mințiți și ținuți în sărăcie de incompetența și hoția celor aflați acum la putere.

Cetățenii români pot trăi în pace și în liniște și pot opri această dezbinare.

Voi, cei care nu faceți altceva decât să jucați murdar și să lansați atacuri lipsite de orice urmă de veridicitate, dacă chiar vreți binele României, puteți da o mână de ajutor, plecând de la guvernare.", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel