Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cioloș, despre Dragnea: Jalnica prestație politică din România s-a văzut și la Madrid, e incapabil să vorbească trei minute într-o limbă de circulație internațională
WhatsApp
 Dacian Cioloș l-a atacat pe Liviu Dragnea după ” prestația jalnică” a acestuia la congresul socialiștilor europeni de la Madrid, unde Dragnea nu a fost capabil să își țină discursul într-o limbă de circulație internațională și a vorbit ”cu mult tupeu” despre valori comune în fața lui Frans Timmermans.

A te pretinde socialist, așa cum a făcut-o Liviu Dragnea la Madrid, nu e suficient pentru a câștiga încrederea și respectul socialiștilor europeni. Dimpotrivă, în locul „împăcării” cu Frans Timmermans de care vorbește domnul Dragnea la televiziunile de partid, am putut auzi cu toții admonestările prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene și huiduielile celor din sală. Jalnica prestație politică din România s-a văzut și la Madrid, unde domnul Dragnea a dovedit dispreț maxim față de participanți, incapabil fiind să vorbească trei minute într-o limbă de circulație internațională.

E nevoie de mult tupeu, cum numai la PSD găsim, ca după ce ți-ai pus slugile din țară să-l dea în judecată pe Frans Timmermans, să te duci în fața socialiștilor europeni conduși de același Frans Timmermans și să vorbești despre valori comune. Nu există nimic european în comportamentul politic al PSD, acest partid nu are nimic european în el. Oamenii politici europeni nu pot fi prostiți cu discursuri duble și cu atacuri pe la spate din partea unor presupuși aliați.

În Parlamentul European, trebuie să ajungă alt fel de oameni, oameni cultivați și respectuoși, cunoscători ai Europei, vorbitori de limbi străine și care cred în valorile libertății, unității și solidarității europene. Vremea analfabeților și a profitorilor a trecut.”, a scris președintele PLUS, Dacian Cioloș.

[cietste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel