Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu, despre decizia CCR: O să luăm act de ea
WhatsApp
Marcel Ciolacu, p reşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat că vor fi reluate în Parlament dezbateriile pe codurile penal şi de procedură penală, urmare a deciziei CCR.

Curtea Constituțională a respins în integralitate, modificările aduse de PSD, ALDE și UDMR celor două Coduri penale. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

 "Sunt părţi din ele (din modificările la coduri - n.r.) găsite neconstituţionale. Aşteptăm, vor veni la Parlament, le vom discuta, presupun că o să avem o nouă abordare, iarăşi o să începem discuţiile cu asociaţiile procurorilor, magistraţilor, cu CSM-ul, cu Ministerul Public, cu Ministerul Justiţiei, să vedem calea care este de urmat. (...) Am înţeles decizia Curţii şi o să luăm act de ea. (...) Nu cred că în septembrie o să începem să lucrăm pe coduri, o să facem un program, totuşi, de discuţii cu, repet, reprezentanţii Ministerului Public, cu Ministerul Justiţiei, cu asociaţiile magistraţilor şi procurorilor", a spus Marcel Ciolacu, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel