Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cioban român, găsit mort, pe un câmp din județul Cluj. Câinii i-au păzit cadavrul ore întregi
WhatsApp
Un cioban din comuna Cornești din județul a dispărut de la stână și până a două zi, nimeni nu a știut nimic de el. A fost găsit mort după 15 ore, în câmp, iar lângă el stăteau neclintiți cei doi câini pe care chiar el i-a crescut.

Până și polițiștilor le-a fost greu să se apropie de cadavru, pentru că, la început, câinii nu lăsau pe nimeni să se atingă de stăpânul lor. Totul s-a întâmplat joi, când bărbatul de 65 de ani, din comună Cornești, cioban la o stână din zonă, nu a mai fost văzut. A fost căutat de proprietarul oilor și de mai mulți oameni, iar după 15 ore, a două zi, acesta a fost găsit decedat, pe un câmp din localitatea Bârlea, în plină sălbăticie.

Alături de el erau cei doi câini ciobănești, care nu s-au dezlipit deloc de lângă cadavrul stăpânului lor. La față locului, au ajuns polițiștii și medicii de pe ambulanță, dar nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. Echipajele de intervenție s-au apropiat destul de greu, pentru că cei doi câini nu au lăsat pe nimeni să se apropie. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj în vederea efectuării necropsiei, arată dejeanul.ro

Oamenii spun că dacă cei doi câini nu păzeau cadavrul ciobanului, este posibil că acesta să fi fost mâncat de animalele sălbatice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel