Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine e românul care a participat la petrecerea celui mai bogat om din India. A stat față în față cu Bill Gates și Mark Zuckerberg
WhatsApp
Un român, triplu campion mondial la jonglerii în bar, a participat ca barman la petrecerea unuia dintre cei mai bogați oameni din lume. 
Foto: Valentin Luca / Sursa: IG @valentinluca

Valentin Luca, finalistul celebrului show de talente "România are talent", și triplu campion mondial la jonglerii în bar, a fost responsabil cu băuturile invitaților VIP  în cadrul unei petreceri fastuoase organizate de cel mai bogat om din India, Mukesh Ambani.

Ambani, proaspăt clasat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogați oameni de pe glob, și-a sărbătorit fiul într-o festivitate grandioasă desfășurată pe parcursul a trei zile, înainte de nunta sa. 

Petrecerea, la care au participat 1200 de invitați VIP, printre care se numără Mark Zuckerberg, Bill Gates, Rihanna și Ivanka Trump, a avut loc într-un templu special amenajat, înconjurat de 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice.

Citește și: Un român a câștigat 19 Premii Grammy. Cine este acesta și care sunt marile vedete cu care lucrează

Vedete precum Rihanna, Salman Khan și David Blaine au adus un plus de strălucire evenimentului cu contribuțiile lor artistice, informează ProTV. 

Românul a condus toată echipa de barmani 

Valentin Luca, recunoscut pentru abilitățile sale în flair bartending și finalist al emisiunii "România are talent" în 2011, a condus o echipă formată din 14 barmani din diverse țări, pregătind o gamă variată de peste 100 de cocktailuri. Cu toate acestea, invitații s-au orientat în principal către băuturi simple, cum ar fi whiskey-ul sau tequila cu apă minerală și lămâie verde.

Printre aceștia, Mark Zuckerberg a optat pentru o șampanie de 800 de dolari, în timp ce Bill Gates a evitat barul din motive de securitate.

Salman Khan, cunoscut și în România pentru relația sa cu Iulia Vântur, a fost prezent la petrecere, atrăgând atenția în special la after-party, unde a impresionat cu interpretarea sa la tobe alături de Akon. Potrivit informațiilor oferite de Valentin Luca, întregul eveniment a implicat cheltuieli de aproximativ 200 de milioane de euro, iar mireasa este fiica unui alt miliardar cu afaceri în industria farmaceutică. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel