Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chefi la Cuțite 2023. Iată echipele ales de cei trei bucătari șefi pentru acest sezon
WhatsApp
Cei trei Chefi și-au ales concurenții pentru ediția Chefi la Cuțite 2023. 

Momente de tensiune maximă ieri seară, la Chefi la cuțite, pentru competitorii rămași în cursă: la finalul bootcamp-ului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au nominalizat concurenții pe care i-au ales pentru a-și forma echipele. Emisiunea s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public.

Cea de-a doua probă a bootcamp-ului le-a cerut concurenților să pregătească salate calde – o temă care i-a pus în încurcătură pe mulți dintre ei. Iar dacă după prima probă din bootcamp, în competiție mai rămăseseră 60 de concurenți din 140, al doilea test a fost cel decisiv. După ce au degustat fiecare preparat în parte, jurații au fost gata să rostească numele celor pe care i-au ales să intre alături de ei în battle-urile sezonului 11 Chefi la cuțite. Fiecare Chef a nominalizat 6 concurenți, echipele fiind completate de câștigătorii cuțitelor de aur. Tot aseară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat culorile sub care vor lupta pentru trofeul acestui sezon.

Chefi la Cuțite 2023. Echipa lui Sorin Bontea

 Astfel, echipa lui Sorin Bontea, reprezentată de culoarea roșie, este alcătuită din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și câștigătoarea cuțitului de aur, Nina Hariton.

Chefi la Cuțite 2023. Echipa lui Florin Dumitrescu

3. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite-2023-echipa-lui-florin-dumitrescu.jpg)

 

Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea gri și este formată din: Iustin Radu Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova, Florin Borșaru și câștigătorul cuțitului de aur, Laurențiu Neamțu.

Chefi la Cuțite 2023. Echipa lui Cătălin Scărlătescu

2. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite-2023-echipa-lui-catalin-scarlatescu.jpg)

Iar echipa lui Cătălin Scărlătescu, care poartă tunici cu manșete negre, îi are în componență pe: Elena Ciot Monda, Lino Golden, Amalia Esa, George Popescu, Daniel Dragomir, Anamaria Ijac și câștigătorul cuțitului de aur, Paul Tudosescu.

 ”Mi-am făcut o echipă în așa fel încât mâncarea să poată fi gătită în timpul limită pe care îl avem, pentru că vom găti cu o mână la spate, vom găti legați, fiind 15 amulete împotriva noastră”, a declarat Chef Dumitrescu. ”Mă bucur foarte tare că i-am ales pe ei. O să vedeți ce treabă bună voi face cu acești incredibili concurenți”, a spus Chef Scărlătescu. ”Când îi vezi împreună, zici că a tunat și ne-a adunat. Pare că nu avem nicio legătură unii cu alții, dar eu cred că vom crea o chimie fantastică, un vibe foarte bun. Fiecare are rolul său în această echipă”, a comentat cu umor Chef Sorin Bontea.

De săptămâna viitoare, la Chefi la cuțite, confruntările sezonului 11 încep în forță!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel