Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Chec la cană cu cacao și caramel. Rețeta celui mai rapid și delicios desert
WhatsApp
Chec la cană cu cacao și caramel. Deserturile în cana, cu preparare rapidă la cuptorul cu microunde au devenit foarte populare. se face rapid, fără multă muncă și sunt și delicioase.
chec la cana cu cacao si caramel

Chec la cană cu cacao și caramel. Ingrediente.

4 linguri făina albă

4 linguri zahăr

2 lingurițe cacao

1/4 plic praf de copt

1 ou

3 linguri lapte

1 lingură ulei de floarea soarelui

2-3 caramele

1 praf de sare

 

Chec la cană cu cacao și caramel, cum se prepară desertul



Amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele uscate, iar în alt recipient amesteca-le pe cele lichide.

Amestecă cele doua compoziții și mixeaza-le bine, până ce obții o compoziție omogenă. Adaugă caramelele tocate cubulete.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Chec la cană cu cacao și caramel, s-ar putea să îți placă și rețeta Tartă cu ciocolată. Rețeta desertului rapid și delicios de Dragobete


Pune compoziția într-o cană termorezistentă, apoi dă-o la copt, la microunde, la treapta cea mai mare, pentru circa 50 de secunde. Pofta bună. 


Dacă ți-a plăcut rețeta de Chec la cană cu cacao și caramel, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie. Are doar 95 de calorii. Rețeta care te va cuceri 

 

Prăjitură pufoasă, fără făină și drojdie. Dacă înlocuiți zahărul din rețetă cu îndulcitorul,  veți obține un desert de doar  85 de calorii pe porție. Ingrediente: 70 de grame de zahăr sau îndulcitor după gust, 350 grame iaurt natural, 4 ouă, o lămâie, zahăr pudră pentru decor. Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Ungeți o tavă cu diametru de 20 cm cu un pic de ulei. Puteți pune la fund hârtie de copt, un pic umezită. 

Separați gălbenușurile și albușurile în două boluri. Bateți albușurile cu mixerul până obțineți o spumă lucioasă. Separat, bateți gălbenușurile cu zahărul sau îndulcitorul până obțineți un amestec ușor și pufos. Adăugați iaurtul și coaja rasă, amestecând. Cu o spatulă și cu mișcări ușoare, de jos în sus, încorporați albușurile bătute spumă. Apoi transferați totul în tavă și coaceți prăjitura timp de jumătate de oră. Scoateți prăjitura din cuptor, lăsați-o să se răcească complet.  Când s-a răcit, o puteți presura cu zahăr pudră. Poftă bună! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel